Ismerje meg szakértőinket

Szöllősy Jenő

Adószakértő, ügyvezető

Közgazdász diplomámat a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem. Az évek során mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, és okleveles forgalmiadó-szakértő képesítéseket szereztem.

Több mint 10 éves könyvelőirodai, adótanácsadó tapasztalattal rendelkezem. 250+ kis és középvállalkozás adókörnyezetét világítottam át az elmúlt években.

8 éven át az ICT Európa Finance Zrt adótanácsadójaként a könyvelőiroda szakmai csapatát támogattam, az ügyfelek és kollégák folyamatosan felmerülő adózási kérdéseinek megválaszolásával, továbbá főkönyvelői feladatokat láttam el.

Célunk a kis és középvállalatok támogatása, adóköltségeik csökkentése a folyamatok optimalizálása, a gazdasági vezetők tehermentesítése. 

Szél László

Adótanácsadó, mérlegképes könyvelő

Az Adó Zéró Kft 2011 óta kínál magas színvonalú könyvviteli és adótanácsadó szolgáltatásokat, szakmai tapasztalatunk viszont, még ennél is korábbra nyúlik vissza.

Gondolkodásunkat az innováció és a naprakészség jellemzi. Fontosnak tartjuk a rendszeresen változó adószabályok mielőbbi beemelését az ügyfeleink folyamataiba.

Nyitottak vagyunk Ügyfeleink egyedi igényeire, elképzeléseire, amelyre a közös munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk. Szívesen vesszük a munkánkkal kapcsolatos visszajelzéseket.

Elhivatottak vagyunk az adózás és számvitel iránt.