Ismerje meg szakértőinket

Szél László

Ügyvezető, adótanácsadó

Az Adó Zéró Kft 2011 óta kínál magas színvonalú könyvviteli és adótanácsadói szolgáltatásokat, szakmai tapasztalatunk viszont, még ennél is korábbra nyúlik vissza.

Gondolkodásunkat az innováció és a naprakészség jellemzi. Fontosnak tartjuk a rendszeresen változó adószabályok mielőbbi beemelését az ügyfeleink folyamataiba.

Nyitottak vagyunk Ügyfeleink egyedi igényeire, elképzeléseire, amelyre a közös munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk. Szívesen vesszük a munkánkkal kapcsolatos visszajelzéseket.

Adótanácsadás mellet, cégvezetéssel, vállalkozási indítással kapcsolatos tanácsadásokat is végzek. Az elmúlt években számos alkalommal, sikeresen képviseltem ügyfeleimet adóhatósági ellenőrzések során. 

Elhivatottak vagyunk az adózás és számvitel iránt.

Szöllősy Jenő

Adószakértő

Közgazdász diplomámat a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem. Az évek során mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, és okleveles forgalmiadó-szakértő tanfolyamok elvégzésével, szakmai lapok követésével mélyítettem elméleti tudásomat. 

Több mint 10 éves KKV könyvelőirodai, adótanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 200+ kis és középvállalkozás adókörnyezetét világítottam át az elmúlt években.

2013-tól 2020-ig az ICT Európa Finance Zrt adótanácsadójaként a könyvelőiroda szakmai csapatát támogattam, az ügyfelek és kollégák folyamatosan felmerülő adózási kérdéseinek megválaszolásával, továbbá főkönyvelői feladatokat láttam el.

2020-ban saját vállalkozást indítottam, melynek célja a kis és középvállalatok támogatása, adóköltségeik csökkentése és optimalizálása, a gazdasági vezetők tehermentesítése.