Ismerje meg szakértőinket

Szél László

Ügyvezető, adótanácsadó

Az Adó Zéró Perfekt Kft-t 2008-ban alapítottuk, szakmai tapasztalatunk viszont, könyvelési, adótanácsadói területen még ennél is korábbra nyúlik vissza.

A vállalkozás célja, hogy a magyar kis és középvállalatoknak olyan szolgáltatást nyújtsunk, amellyel versenytársaikhoz képest előnyre tehetnek szert.

Gondolkodásunkat az innováció és a naprakészség jellemzi. Fontosnak tartjuk a rendszeresen változó adószabályok mielőbbi beemelését az ügyfeleink folyamataiba.

Nyitottak vagyunk Ügyfeleink egyedi igényeire, elképzeléseire, amelyre a közös munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk. Szívesen vesszük a munkánkkal kapcsolatos visszajelzéseket.

Adótanácsadás mellet, cégvezetéssel, vállalkozási indítással kapcsolatos tanácsadásokat is végzek. Az elmúlt években számos alkalommal, sikeresen képviseltem ügyfeleimet adóhatósági ellenőrzések során. Több mint 20 éve vezetek könyvelőirodát, több száz elégedett ügyfelünk van jelenleg is a KKV szektorból.

Elhivatottak vagyunk az adózás és számvitel iránt.

Folyamatosan követjük a törvényváltozásokat, mely a színvonalas munkavégzés elengedhetetlen feltétele szakmánkban.

Szöllősy Jenő

Adószakértő

Közgazdász diplomámat a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem, párhuzamosan könyvelőirodában dolgoztam a gyakorlati tapasztalatszerzés érdekében. 

Az évek során mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, és okleveles forgalmiadó-szakértő tanfolyamok elvégzésével mélyítettem elméleti tudásomat. Folyamatos résztvevője vagyok különböző adókonferenciáknak, illetve olvasója szakmai lapoknak a naprakész tudás érdekében.

Több mint tíz éves KKV könyvelőirodai, adótanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 150+ kis és középvállalkozás adókörnyezetét világítottam át az elmúlt években.

2013-tól 2020-ig az ICT Európa Finance Zrt adótanácsadójaként a könyvelőiroda szakmai csapatát támogattam, az ügyfelek és kollégák folyamatosan felmerülő adózási kérdéseinek megválaszolásával (áfa, társasági adó, KIVA, személyi jövedelem adó, illeték, egyéb adók.), továbbá főkönyvelői feladatokkal foglalkoztam.

Adótervezések mellett, cégstruktúra tanácsadásokban veszek részt, hírleveleket készítek az aktuális adójogszabály változásokról.

2020-ban saját vállalkozást indítottam, melynek célja a kis és középvállalatok támogatása, adóköltségeik csökkentése és optimalizálása, a gazdasági vezetők tehermentesítése.